Workation

Hovedkontoret – ta jobben med på Workation i Skrova

Om

Skrova er som en trådløs lader midt i Vestfjorden som på mystisk vis fyller batteriet ditt opp, bare ved at du setter føttene dine her. Om det er nærheten til havet, den påtrengende idyllen eller å være omringet av havet på alle kanter som gjør det – arbeidsroen trenger seg på og lufta dirrer av tilfredshet.

Legendariske Skrova er nærmere enn du tror. Reiser du hjemmefra på morgenen, kan du parkere tøflene her på kvelden, uansett hvor i landet du befinner deg.

Den hjemmekoselige coworken i 2. etg i den gamle barnehagen henvender seg til deg som ønsker å bo og jobbe (om du vil) kortere/lengre perioder i Skrova. Vi kombinerer kontor og bo-fasiliteter og du kan velge mellom flere overnattingssteder på vår hjemmeside. Lokalene gir behagelig armslag for rundt 6-10 personer og passer derfor også godt for grupper eller en «ut av kontoret opplevelse» i forbindelse med idéprosess, prosjekter, eller oppstart.

Skrova er stedet der freden er påtrengende og hverdagslivet er ukomplisert. Gå for «the real deal» i en tid man har utviklet apper for å spille av bølgesus og det hver dag lastes opp tusenvis av Youtube-videoer «to help you relax». Kan det ha noe med at vi trenger natur å gjøre? At vi trenger litt mindre styr og litt større horisont? Hvorfor ikke bare dra rett til kilden, der roen er så påtrengende at du ikke visste hva som traff deg før skuldrene henger og dingler og smilet krøller seg oppover?

Hovedkontoret skreddersyr

Vi skreddersy det perfekte oppholdet for deg og dine gjester. Her står opplevelser, aktiviteter, kortreist mat og god service i fokus. Dere bor på rorbuer, hus, på enkle, eller mer fasjonable rom og suiter, spiser på restaurantene og gjør det dere drømmer om. Kombiner genial avkobling med makeløs arbeidsro!

Aktiviteter i og rundt Skrova

Tar du deg selv eller teamet ditt med til Hovedkontoret for en dag eller en periode, kan du hive snøret ut i lunsjpausen og fortsatt ha arbeidsdag igjen etter å ha dratt i land dagens middag. Særlig skreifisket i mars og april får det til å koke rundt Skrova.
Hopp i kajakken og gå i land på kritthvite strender. Besøk Skrova Fyr og restauranten der på sommerstid.

Ta turen opp på Skrovafjellet, en akkurat passe lettbeint tur som gir full uttelling med 360 graders utsikt. Hele Lofotveggen viser seg fram og du ser rett over til Steigen og Hamarøy.

Besøk det gamle kystfortet med historisk sus som ble reist av tyskerne under andre verdenskrig. Her ligger kanonene ennå i terrenget.

Lei en olabil eller øysykkel og ta runden i den utendørs fotoutstillingen.

På restaurantene kan du spise det beste av hvalkjøtt, laks, kveite, skrei og fantastisk kortreist mat.
Arbeidsdagen blir aldri det samme igjen etter dette!

Snakk med oss så finner vi løsninger som passer.

– Der roen er så påtrengende at du ikke visste
hva som traff deg før skuldrene henger og dingler
og smilet krøller seg oppover.

Øylivets velsignelse
Forskning viser at naturopplevelser og natur påvirker oss på måter som ikke riktig helt kan forklares. Blodtrykket senkes og overskuddet kryper innpå. Det høres kanskje rart ut, men øylivets begrensninger er de aller største velsignelsene. Hverdagen befris fra alle valgene og mulighetene, og du flyttes over i nuet og det du har foran deg. Ferga går når den går, og butikken stenger når den stenger. Og havet er så uendelig stort, fint og farlig.

Sesong: hele året

Les mer

Fasiliteter

Spesielt tema
Sommer
Vinter

Var dette nyttig?

Takk for din tilbakemelding!

Vi leser alle henvendelser, men kan dessverre ikke svare deg.