Rorbu og sjøhus

Svinøya Rorbuer

Om

På Svinøya i Svolvær kan du overnatte i rorbuer, rorbusuiter, leiligheter eller i den eksklusive Væreiergården mens du utforsker og opplever Lofoten.

Våre rorbuer, historiske hus, leiligheter, suiter og Væreiergården er idyllisk plassert i et levende fiskevær mellom fiskemottak, brygger, fiskehjeller og gammel og ny lokal bebyggelse.

Vår anerkjente restaurant, Børsen Spiseri i Handelsbrygga fra 1828 gir deg lokale gode matopplevelser. Her kan du nyte både frokost og en deilig middag med lokale råvarer.

På Svinøya i Svolvær har du storhavet på den ene siden og dramatiske Lofotfjell på den andre. Et lite Lofoten i miniatyr i byen Svolvær, med kort vei til både fly, båt og buss.

I samarbeid med lokale aktivitetsleverandører leverer vi opplevelser og aktiviteter i verdensklasse og minner for livet.
Gode kurs, konferanse, møteromslokaler med godt vertskap.

Historien på øya strekker seg 200 år tilbake i tid, og Svinøya Rorbuer har mottatt Norsk Kulturarvs kvalitetsmerke “Olavsrosa”, for sin innsats for å ivareta og formidle den viktige kystkulturhistorien til Lofoten.

Velkommen til Svinøya, din base for gode opplevelser i Lofoten

Les mer

Gunnar Bergs vei 2
N-8300 Svolvær

Fasiliteter

Andre attributter
Aksepterer kredittkort
Fasiliteter
Balkong/terrasse
Internett på rommet
Kjøkken
Kjøleskap
Mat og Drikke
Bar
Restaurant
Selvhusholdning
Fritidstilbud
Båtutleie
Fiskemuligheter
Sykler tilgjengelig
Location
Havutsikt
Miljøsertifisering
Miljøfyrtårn

Var dette nyttig?

Takk for din tilbakemelding!

Vi leser alle henvendelser, men kan dessverre ikke svare deg.