Rorbu og sjøhus

Reine Rorbuer

Om

I den vestlige delen av Lofoten, ved inngangen til Reinefjorden, ligger fiskeværet Reine. Her er de majestetiske Lofotfjellene og Nordishavet våre nærmeste naboer. På sommerstid kan en rorbuferie hos oss by på endeløse dager og midnattssol, og om vinteren korte dager med spektakulært vær og nordlys.

Reine tiltrekker fotografer fra hele verden. Når magasiner og reklamemakere skal vise noe som er ekte og enestående vakkert, er det bilder fra Reine de bruker. Du har helt sikket sett de motivene vi viser her. Men Reine er så mye mer. Reine er en historie om mennesker som klorte seg fast og trosset livsvilkår vi knapt kan tenke oss i vår tid. Det rike havet ga dem mat på bordet og inntekt til livsopphold.
39 komfortable rorbuer, 1 rom og 2 leiligheter tar deg rett inn i Reines dramatiske historie og tøffe levekår. Alle rorbuene har eget baderom og nesten alle har eget kjøkken. De fleste har sjøutsikt, men bare høyst rorbu kategorier har egen terrasse. Rorbuene har deilige dundyner og kaffemaskin. I perioden 19. juni – 31. august leier vi rorbuer for minimum 2 netter (med noe unntak så tar gjerne kontakt med oss direkte, dersom dere trenger overnatting for bare en natt). 

Reine er et autentisk og levende fiskevær i Moskenes kommune i Vest Lofoten (Nordland-regionen). Stedet er kjent for spektakulær natur, lyset og en fantastisk beliggenhet.
GPS koordinator 67.935202,13.08947
 
Fra Leknes lufthavn – Reine
Kjør inn på E10 og følge veien til Reine
Km: 58
Estimert tid: 1 t 5 min
Taxi til sentrum av Leknes og offentlig buss til Reine.
 
Fra Svolvær lufthavn – Reine
Kjør inn på E10 og følge veien til Reine
Km: 126
Estimert tid: 2 t 11 min
 
Fra Evenes /Harstad lufthavn – Reine
Følg Rv833 til E10 (400 m)
Følg E10 til Moskenes (283 km)
Kjør til målet i Reine (1 km)
Km: 285
Estimert tid: 4 t 30 min

Fasiliteter

Mat og Drikke
À la carte
Fasiliteter
Gratis Wi-Fi
Spesielle behov
Rom for allergikere/astmatikere
Fritidstilbud
Sykkeutleie

Var dette nyttig?

Takk for din tilbakemelding!

Vi leser alle henvendelser, men kan dessverre ikke svare deg.