Rorbu og sjøhus

Reine Rorbuer – Classic Norway Hotels

Om

Reine Rorbuer tilbyr en unik opplevelse ved å bo i tradisjonelle, historiske fiskerhytter i en av verdens vakreste landsbyer – Reine. Hotellets restaurant Gammelbua serverer deilige frokost-, lunsj- og middagsretter. Reine Rorbuer tilbyr aktiviteter som kajakkpadling, sykkelutleie og utflukter. Hotellet og restauranten er åpent fra februar til oktober.

Reine Rorbuer ligger idyllisk til ved havnen i Reine, med utsikt over Reinefjorden og omgitt av majestetiske fjell, inkludert Reinebringen.

Om vinteren kan du oppleve det fantastiske nordlyset, og om sommeren kan du nyte midnattssolen. Reine Rorbuer garanterer sine besøkende minner for livet.

Rorbu-anlegget i Reine er stolt over å være miljøsertifisert av Stiftelsen Miljøfyrtårn og er en del av kjeden Classic Norway Hotels.

Reine Rorbuer består av flere omgjorte, historiske rorbuer. Disse beskjedne hyttene var opprinnelig hjem til fiskere som dro til Reine for å fiske skrei om vinteren. I disse historiske bygningene kan du oppleve både fortidens sjarm og moderne hotellkomfort.

Rorbu-anlegget har også sin egen restaurant, Gammelbua, som opprinnelig var den første kolonialbutikken i Reine. I likhet med rorbuene er restauranten restaurert og er i dag et sted hvor gjestene kan nyte deilig mat basert på de beste lokale råvarene, inkludert nydelig tørrfisk. Restauranten tilbyr også veganske og vegetariske retter.

Mer informasjon finner du på reinerorbuer.no.

Les mer

Fasiliteter

Mat og Drikke
À la carte
Kjøkken tilgjengelig
Restaurant
Location
Fjellutsikt
Nærhet til naturen
Sjøutsikt
Ved kysten
Fasiliteter
Gratis Wi-Fi
Te/kaffe-maskin
Trådløst internett
Parkering (Faciliteter)
Ladestasjon for el-bil
Parkering
Spesielle behov
Miljöcertifierat
Rom for personer med nedsatt bevegelighet
Røyking ikke tillatt
Vegan
Vegitariskt
Miljøsertifisering
Miljøfyrtårn
Fritidstilbud
Sykkeutleie
Fasiliteter (hotell)
Wc og dusj på rommet

Var dette nyttig?

Takk for din tilbakemelding!

Vi leser alle henvendelser, men kan dessverre ikke svare deg.