Rom

Kvitnes Gård

Om

Kvitnes Gård er den nyrenoverte gamle storgården i Hadsel i Vesterålen. I dag drives det som et gårdshotell med en av Norges beste restauranter og som et nordlig eksempel på regenerativt jordbruk.

Her ute får vi muligheten til å gjøre det vi selv vil; 
nemlig å vise deg hvor godt mat fra Nord-Norge smaker. Samtidig er det viktig for oss å lage mat på omgivelsenes premisser. Det er
nemlig naturen som er vår arbeidsleder. Det er været, vinden, regnet og solen som bestemmer når grønnsakene våre er klare til å høstes.
Det er gresset og urtene i marka som bestemmer hvor godt lammet vårt smaker.
Det er det rene, friske og næringsrike havet i nord som gjør at fisken vår smaker så godt.
 
Vi håper Kvitnes skal bli en gateway drug til alle smakene og naturen regionen har å by på.
Kvitnes er en annerledes restaurant, på Vesterålens premisser.
 
Basert på råvarene vi finner og dyrker frem serverer vi en drøye 4 timers smaksmeny. I restauranten har vi plass til rundt 30 personer.
 
I tillegg har vi 15 unike dobbeltrom på gården. Slik at du etter måltidet kan tusle opp trappa eller spasere over tunet og legge deg i deilige, nyredde senger.
Dagen etter kan du våkne opp og nyte utsikten til lofotveggen eller høre sørvesten piske på vinduet, kanskje ta deg en runde og hilse på alle dyrene før du nyter en stor frokost i restuaranten.
 
Og forhåpentligvis kjenne hvor godt det er å ha god tid. Vi på Kvitnes Gård har ståltro på at gode ting tar tid å bli god og vi gleder oss til å vise deg bevisene på det. 

Kvitnes Gård ligger på Hadsel Innland ikke langt unna utløpet ved Raftsundet. Den enkleste måten å komme til oss om du ikke tar sjøveien er via fylkesvei 822, ca 40 minutter fra Sortland. Evnt med bilførende hurtigbåt fra Hanøy og videre med bil ca 10 minutter fra Kaljord.
Når du kommer til Kvitnes Gård vil du se et stort gult fjøs like ved veien. Gjesteparkeringen vår er rett ved siden av dette bygget. For innsjekking går dere over til det hvite huset og møtes av en av våre ansatte.

Var dette nyttig?

Takk for din tilbakemelding!

Vi leser alle henvendelser, men kan dessverre ikke svare deg.