Leiligheter

Overnatting rorbuer – Hemmingodden Lodge på Ballstad i Lofoten

Om

Drømmer du om å overnatte i rorbu – slik fiskerne gjorde i gamle dager?
Hos oss på Hemmingodden på Ballstad bor du helt nede ved bryggekanten – med utsikt over de majestetiske Lofotfjellene som stiger rett opp av havet. Vi har både moderne og mer autentiske rorbuer – i ulike størrelser.
Her vil du høre måker, motordur og bølgeskvulp, og se fullastede fiskebåter på tur til levering av fangst rett over vågen. Vi kan garantere deg at du får kjenne på følelsen av å bo i et levende fiskevær!

Flere av våre ansatte er aktive fiskere, så de tar deg gjerne med på havet for å fiske!

Ballstad ligger lunt plassert på sydspissen av Vestvågøy, ytterst ut mot Vestfjorden. Nært de gode fiskeplassene i alle retninger!
Fiskeværet er skjermet mot storhavet av flere store og små øyer. Hemmingodden Lodge har unik beliggenhet med sine rorbuer ved sjøen. Rorbuene ligger fredelig til, men allikevel i umiddelbar nærhet til dagligvarebutikk, kafe og fiskeutstyrsbutikk.

Ballstad har fiskerihistorie flere hundre år tilbake i tid, og er fortsatt et av Lofotens mest aktive fiskevær. Både i sommerhalvåret, og under det berømte Lofotfiske fra februar til april, er det et yrende liv i fiskeværet! Da har du store muligheter til å bli med oss på havet for å fange storfisken – eller du kan leie egen båt hos oss! Ta gjerne kontakt med oss på booking@hemmingodden.no.

Kjør til Ballstadøy, og følg veien helt til dere ser et stort slipbygg i front. Ta deretter første vei til høyre, og følg den i 100 m.

Fasiliteter

Fasiliteter
Balkong/terrasse
Hårføner
Internett på rommet
Kjøkken
Kjøleskap
Oppvaskmaskin
Tørkemuligheter for klær (klessnor)
Trådløst internett
Spesielle behov
Barnevennlig
Mat og Drikke
Butikker
Kjøkkenfasiliteter
Location
Fjellutsikt
Nær sjøen
Sjøutsikt
Uthev Mapguide
Highlight Mapguide
Parkering (Faciliteter)
Parkering
Parkeringsplass ute – gratis
Fritidstilbud
Rekreasjonsfiske
Tilgang til båt
Turstier
Fasiliteter (hotell)
Wc og dusj på rommet

Var dette nyttig?

Takk for din tilbakemelding!

Vi leser alle henvendelser, men kan dessverre ikke svare deg.