Konferansefasiliteter

Nyvågar Rorbuhotell

Om

Nyvågar Rorbuhotell ligger idyllisk til ved Lofothavet, på det historisk viktige området Storvågan, kun 5km fra Svolvær. Her har vi 30 komfortable og romslige rorbuer og en restaurant der vi serverer fantastisk mat der alt er hjemmelaget og basert på de fineste lokale råvarer.

Våre rorbuer har to dobbeltrom i hver. Rorbuene er på 50kvm over to plan og har eget bad med toalett og dusj, stue med spiseplass til 4 personer. Utstyrt kjøkken med komfyr, kaffemaskin og kjøleskap. Gratis trådløst internett. Alle rom har gode senger, deilige dundyner og hotellpute. Sengetøy, håndklær og sluttvask inngår i overnattingen.

Så har vi Lofotspa med badestamper, badstue og en velværeavdeling med vinduer ut mot havet. På vårt legendariske Akevittloft kan du smake noen av våre nesten 300 forskjellige akevitter. Vi er Miljøfyrtårnsertifisert og har ladestasjon for Tesla og elbiler.
Vår nærmeste nabo er Lofotakvariet, Galleri Espolin og Lofotmuseet og det er bare en kort promenade in til koselige Kabelvåg sentrum. Vi vill att du skal oppleve Lofoten på sitt beste og tilbyr mange forskjellige aktiviteter hele året.
Nyvågar tilhører kjeden Classic Norway Hotels.

Velkommen til oss på Nyvågar!

Les mer

Fasiliteter

Fasiliteter
Balkong/terrasse
Internett på rommet
Kjøkken
Kjøleskap
Oppvaskmaskin
Reception
Parkering (Faciliteter)
Bus parkering
Handikapparkering
Parkering
Location
Fjellutsikt
Havutsikt
Nær sjøen
Sjøutsikt
Mat og Drikke
Frokost tilgjengelig
Restaurant
Miljøsertifisering
Miljøfyrtårn
Fasiliteter (hotell)
Oppholdsrom
Wc og dusj på rommet
Spesielle behov
Røyking ikke tillatt
Fritidstilbud
Sauna
Spa
Turstier

Var dette nyttig?

Takk for din tilbakemelding!

Vi leser alle henvendelser, men kan dessverre ikke svare deg.