Konferansefasiliteter

Anker Brygge Rorbusuiter

Om

Anker Brygge er et fullservice rorbuanlegg beliggende midt i havnebassenget i Lofotens hovedstad Svolvær. Våre eksklusive rorbuer og suiter befinner seg på en egen øy kun 200 meter fra Svolvær Torg, noe som gjør at du som gjest kun er en liten spasertur unna alle severdigheter, butikker og kafeer.

I vår restaurant «Kjøkkenet» tilbyr vi nydelig og tradisjonsrik mat, her kan du nyte atmosfæren og den spektakulære utsikten til byen, havet og fjellene som omkranser oss.

Anker Brygge er et av Lofotens flotteste steder for mat, overnatting og gode ferieopplevelser. Kun 200 meter fra Svolvær torg, og midt i havnebassenget, ligger våre eksklusive rorbuer og suiter.

Her er det praktfull utsikt og nærhet til byen, havet og fjellene som omkranser byen. Overnatting i tradisjonsrike og godt utstyrte rorbuer, leiligheter og rorbusuiter.

Brygga som i dag utgjør Anker Brygge ble bygd ca i år 1880 og er et tidligere fiskebruk som inneholdt salteri, fiskemottak og tønnefabrikk.

I dag heter den renoverte brygga «Restaurant Kjøkkenet» og er en av Lofotens mest renommerte restauranter. Her finner du også Svolværs mest populære møteplass «Bryggebaren» en bar med live-musikk hver helg hele året!

Legger du turen til Anker Brygge får du alt du søker av komfortabel overnatting, nydelig mat, hygge og opplevelser på ett og samme sted!

Les mer

Lamholmen midt i Svolvær havn.
200 meter fra Svolvær Torg/Turistinformasjonen samt Hurtigrute-/hurtigbåtkai.

Var dette nyttig?

Takk for din tilbakemelding!

Vi leser alle henvendelser, men kan dessverre ikke svare deg.