Hotell

Thon Hotel Svolvær

Åpningstider

00:00 – 24:00

Om

Velkommen til Thon Hotel Svolvær – et moderne hotell på kaikanten i Svolvær, sentralt plassert i forhold til aktiviteter, fjellturer og attraksjoner i Svolvær.

Thon Hotel Svolvær åpnet 2021, hotellet har store og komfortable rom med utsikt, restaurant, bar, treningsrom, en stor, moderne konferansesal, eget sløyerom og en fantastisk badstue på en flytebrygge foran hotellet. Med en sentral beliggenhet i Svolvær, ligger alt til rette for et flott opphold om det er på privat reise eller i forbindelse med jobb.

På Thon Hotel Svolvær skal du bo godt. Vi har derfor innredet alle rommene med moderne design, lekre detaljer og farger som gjør deg glad. Rommene er romslige og har vinduer fra tak til gulv – alle med flott utsikt mot hav eller fjell. Hotellet har til sammen 211 gjesterom og suiter, hvorav tre istårnsuiter på ca. 50 m2 med spektakulær utsikt mot Vestfjorden. For deg som vil nyte utsikten litt ekstra, er alle hotellrommene utstyrt med en egen kikkert.

Unike matopplevelser – både inne og ute
Gode smaker og fullverdige smaksopplevelser er viktig for oss på Thon Hotel Svolvær. På kaiområdet finner du derfor en stor uteservering med stor vedfyrt pizzaovn. Kaiområdet har god plass og er et perfekt sted for deg som vil nyte enten mat eller drikke utendørs – omringet av majestetiske fjell og vakker natur. Beveger du deg inn finner du restauranten vår: Brasseriet – en moderne restaurant, hvor du kan nyte sesongbaserte små- og mellomstore retter. Restauranten består av flere åpne kjøkken for å styrke samhandlingen mellom våre kokker og gjester, samt to Chambre Separée for selskap opp til 40 gjester. I restauranten betjener kokkene blant annet en japansk Robatagrill, hvor de over levende flammer tilbereder spennende retter som helstekt Lofotlam, skrei, laks og kalvelår. Restauranten har også en spesialdesignet Jospergrill, en kullfyrt, lukket grillovn fra Spania. Våre kokker har et tett samarbeid med lokale leverandører og velger kun råvarer av ypperste kvalitet. For oss er bærekraftig og kortreist mat svært viktig og vi har derfor et eget gartneri på taket av hotellet. Målet er at minimum 50% av alt mini-grønt skal være selvforsynt innen to år.

For deg som liker bakst har vi også et eget økologisk bakeri som skal forsyne både Thon Hotel Svolvær og Thon Hotel Lofoten med bakevarer – enten du vil ha bakverk inspirert fra italienske, franske, tyske, danske eller norske baketradisjoner.

Kurs og Konferanse på Thon Hotel Svolvær
I tillegg til å være et nytt og lekkert designhotell, kan Thon Hotel Svolvær i tillegg skryte av en stor, lys og luftig eventsal med løsninger som kan tilpasses ulike arrangementer. Salen kan betjenes som ett stort rom eller som to mindre uavhengige rom. Med en takhøyde på ni meter på det høyeste, syv meter høye vinduer og det beste innen lys, lyd, AV- og sceneinstallasjon, egner storsalen seg til alt fra selskaper og kick-off, til konserter, messer, utstillinger og andre små og store eventer. Salen benyttes som fiskemottak i forbindelse med VM i skreifiske. Her er det nemlig plass til 50 tonn med skrei.

Eget sløyerom / fiskebruk
Like sentralt som selve Lofotfisket er alle de små og store fiskebrukene i Lofoten. Etter en lang dag på havet var det her fiskerne samlet seg for å få det livsviktige oppgjøret for dagens fangst. Her ble fisken heist til land, veid og deretter tatt inn på fiskebruket for videre foredling.

Som første hotell i Norge har Thon Hotel Svolvær laget et helt eget sløyerom/fiskebruk. Sammen med vårt vertskap får du mulighet til å fiske din egen fisk, samt lære deg hvordan du sløyer og filetere dagens fangst i våer sløyerom. Fisken kan enten vakuumpakkes, fryses og tas med hjem eller du kan delta på kokkekurs og tilberede din egen fisk.

Flytebrygge med badstue
Helt ytterst på kaia finner du en flytebrygge med en stor og flott badstue: Lyst Lofoten Sauna Svolvær. Badstuen har en unik beliggenhet med utsikt over hovedinnseiling til byen, samt vakkert havlandskap så langt øyet kan se. Badstuen vil være utstyrt med dusj og garderobe. Med egen tilgang til stupebrett og trapp ned i vannet, er det fritt frem for å avkjøle kroppen når du måtte ønske.

Thon Hotel Svolvær er et perfekt utgangspunkt for spennende opplevelser i vakker natur.

Les mer

Thon Hotel Svolvær ligger på kaikanten i Svolvær, med kort vei til alle attraksjonene i Svolvær.

Fasiliteter

Fasiliteter
24-timers innskjekking
Arbeidsplass
Familyroom
Hårføner
Internett på rommet
Klimaanlegg
Konferanserom
Minibar
Nattportier
Oppbevaringsbokser
Te/kaffe-maskin
Trådløst internett
Treningsrom
TV
Andre attributter
Aksepterer kredittkort
Spesielle behov
Allergirom
Barneseng tilgjengelig
Barnevennlig
Fasiliteter for handikappede
Førerhund velkommen
Handikapvennlig
Kjæledyr tillatt ved forespørsel
Miljöcertifierat
Parkering for funksjonshemmede
Rom for allergikere/astmatikere
Rom for personer med nedsatt bevegelighet
Røyking ikke tillatt
Mat og Drikke
Bar
Breakfast buffé
Frokost tilgjengelig
Lunch
Matservering
Middag serveres
Restaurant
Room service
Location
By
Fjellutsikt
Havutsikt
Naturområde
Nær sjøen
Nærhet til naturen
Sjøutsikt
Ved kysten
Parkering (Faciliteter)
Gateparkering
Handikapparkering
Hotellgarasje
Ladestasjon for el-bil
Parkering
Parkeringsplass ute – gratis
Miljøsertifisering
Miljøfyrtårn
Fritidstilbud
Sauna
Treningsrom
Fasiliteter (hotell)
Wc og dusj på rommet