Hotell

Scandic Svolvær

Om

Velkommen til Scandic Svolvær – midt i Svolvær Havn og Lofotens Hovedstad!

Hotellet har en karakteristisk arkitektur med Bauen Restaurant og Bar formet som en skipsbaug med romfløyer inspirert av de tradisjonelle bryggene. Våre koselig innredede rom kan by på en maritim atmosfære der halvparten vender mot havet og har en egen balkong!

Hotellet ligger idyllisk til på Lamholmen i Svolvær Sentrum og Svolvær Havn. I alt 146 rom hvorav alle er røykfrie og 2 er handikaptilpassede. Våre rom med havutsikt vender mot Vestfjorden og Svolvær Havn med Hurtigrutekaia og har egen balkong. Fra rommene som vender mot nord har du sikt til den majestetiske Lofotveggen omflakket av Nordlyset om vinteren og badende i midnattssol om sommeren.

I Bauen Restaurant kan vi by på à la carte meny eller menyer og bespisning tilpasset ditt ønske. Våre råvarer henter vi mest mulig lokalt og kan blant annet, i tillegg til fersk fisk, by på Lofotlam, storfekjøtt fra Balstad Gård og et assortert utvalg av oster produsert ved Aaland Gård – alt fra Lofoten. Alt dette mens du praktisk talt sitter på havet og kan nyte lyset og livet gjennom våre panoramavinduer. I annen etasje finner du Bauen Bar som har en minst like flott utsikt, hvor du kan nyte god drikke før eller etter middagen.

Hotellet har konferansefasiliteter for inntil 70 personer i kino-oppsett, tilgjengelige grupperom og standard AV-utstyr. Med våre samarbeidspartnere på opplevelser i og rundt Lofoten kan vi være med å lage den helt spesielle opplevelsen ingen glemmer!

Les mer

Når du kommer inn i Svolvær Sentrum tar du av fra E10 og følger skilting til Scandic / Scandic Svolvær.

Fasiliteter

Miljøsertifisering
Svanen

Var dette nyttig?

Takk for din tilbakemelding!

Vi leser alle henvendelser, men kan dessverre ikke svare deg.