Bar/Pub

Restaurant Kjøkkenet

Om

Midt i hjertet av Svolvær havn finner du Anker Brygge – en perle av et rorbuanlegg bestående av eksklusive rorbuer og suiter på en egen øy kun 200 meter fra Svolvær Torg. Her har du som gjest kun en hyggelig 3 minutters spasertur over kaikanten til alle severdigheter, butikker og kafeer.

Brygga som i dag utgjør Anker Brygge ble bygd ca år 1880 og er et tidligere fiskebruk som inneholdt salteri, fiskemottak og tønnefabrikk.

Den dag i dag værer man atmosfæren fra fisket og livet langs kysten i alle rom og bjelkelag. I dag heter den ene delen av den totalrenoverte brygga «Restaurant Kjøkkenet» og er en av Lofotens mest renommerte nordnorske restauranter der vi tilbyr deg kortreist og tradisjonsrik mat i den gode atmosfæren fra ei svunnen tid.

Her finner du også Svolværs lokale møteplass «Bryggebaren» – en bar med Karaoke hver onsdag og live-musikk hver helg hele året!
Anker Brygge er et av Lofotens flotteste steder for mat, overnatting og gode ferieopplevelser. Her er det praktfull utsikt til fjell og hav og båttrafikken som omkranser oss.
Legger du turen til Anker Brygge får du alt du søker av komfortabel overnatting, nydelig mat, hygge og opplevelser på ett og samme sted!

Les mer

Lamholmen midt i Svolvær havn. 200 meter fra Svolvær Torg / Turistinformasjonen samt Hurtigrute-/ hurtigbåtkai.

Var dette nyttig?

Takk for din tilbakemelding!

Vi leser alle henvendelser, men kan dessverre ikke svare deg.