Bar/Pub

Matopplevlser på Trevarefabrikken

Om

Nyt lokalmat med en internasjonal vri!

På Trevarefabrikken er vi ganske avslappede, og det samme er maten vår.

Etter å ha bodd rundt om i verden har vi tatt med oss noen av våre mest elskede matvarer til nord, og gitt dem en liten makeover for å passe inn med våre preferanser og sikre at kvaliteten alltid er høy.

Vår pizzeria har en vedfyrt, håndbygd steinovn (med gamle murstein fra fabrikkens skorstein) og sammen med vår italienske pizza-kokk sørger vi for å servere de beste pizzaene nord for Oslo fra mai til oktober – med en Lofoten-vri.

Om sommeren, fra juni til september, åpner vi opp vårt grillhus og serverer lokale fisk- og kjøttburgere på vår utendørsterrasse, Steinbruddet, ved siden av havet og den spektakulære utsikten over Vestfjorden og Lofotfjellene.

I juletiden – fra november til midten av desember – serverer vi våre tradisjonelle norske julemiddager – kalt Julebord.

I vår kafé serverer vi lokalt brent kaffe, hjemmelagde bakverk og smørbrød med fokus på lokale råvarer og veganske og vegetariske alternativer. Vi har også et bredt utvalg av te og matcha.

Vår hovedbar, Hermetikken, er stedet hvor både lokalbefolkningen og turister møtes for en øl eller to, middag eller sosiale arrangementer. Vår øl-stolthet er vår egen Trevareøl! En ufiltrert lys ale laget spesielt for oss av det lokale mikrobryggeriet Lofotpils. Vi har også et bredere utvalg av premium øl på flaske og brennevin fra hele verden.

Når det gjelder vin, er vi stolte av å ha en av de mest varierte og interessante vinlistene i hele Nordland, med både klassiske og mer utradisjonelle flasker fra Europa, Sør-Afrika og USA – spesielt kuratert av vår egen sommelier.

Les mer

Fasiliteter

Spesielt tema
Sommer
Vinter
Spesielle behov
Vegan

Var dette nyttig?

Takk for din tilbakemelding!

Vi leser alle henvendelser, men kan dessverre ikke svare deg.