Ski

Ski og Seil + Hundekjøring med World Sea Explorers

Om

Skitur og hundekjøring.

Seil til nye destinasjoner hver dag mellom Ofoten og Senja. Denne turen innebærer 4 dagers langrenn med en IFMGA fjellguide og en dag med hundekjøring med huskies hvis ønskelig.
På turdagene blir du ført til land av en jolle om morgenen og hentet når du kommer tilbake til land. Vi vil oppsøke terreng som gir god og trygg ski i beste snø. Om kvelden serveres det middag ombord, og da er det på tide å slappe av med noe godt i glasset. Samtidig setter vi seil til neste destinasjon, og kan nyte utsikten over havet og fjellene fra badestamp på dekk.
Opplev det beste av alt, fra fantastisk utsikt, deilig lokal mat, fersk pulversne, glade hunder og å bo på en romslig seilbåt med badestamp.
Turen starter og slutter i Evenes. Dette er en 6-dagers og 5-natt tur med opptil 12 timers seiling per dag. 18:00 innsjekkingstid på fredag og 15:00 utsjekkingstid på onsdag.
Inkludert: All mat (hjemmelaget & lokalmat) Håndklær, Kaffe, te og vann, Wifi, 2 skip mannskap, IFMGA fjellguide fra Bergbjørn Fjellservice, 1 dag med hundekjøring med Bergbjørn Fjellservice
MERKNAD: Alle gjester er ansvarlige for å ta med seg eget skiutstyr. Harstad / Narvik flyplass (EVE) i Evenes anbefales for flyreiser, og sørg for å ordne en kort drosjetur fra flyplassen til havnen.
Gjestekapasitet: Min6 / Maks 8

Fasiliteter

Spesielt tema
Vinter

Var dette nyttig?

Takk for din tilbakemelding!

Vi leser alle henvendelser, men kan dessverre ikke svare deg.