RIB

Havørnsafari til Trollfjorden med XXLofoten

 • Duration

  2t

 • Difficulty

  simple

 • Age

  8

 • Price

  1095 nok

Om

Bli med oss i XXLofoten på en trygg og moro RIB-tur til magiske Trollfjorden. Er vi heldige får vi oppleve havørna på nært hold. RIB-kjøring er en fantastisk opplevelse i seg selv, men det er i Lofoten denne aktiviteten virkelig kommer til sin rett.

Turen starter fra kaikanten i Svolvær. Vi kjører opp gjennom Raftsundet og inn til Trollfjorden, et av landets mest dramatiske landskap. Raftsundet har en stor bestand med havørn, og et høydepunkt på turen er når havørna kretser noen få meter over hodet ditt. Dette er verdens største ørn, med et vingespenn på opptil 265 cm!

I en åpen båt som dette kommer du tett på elementene. Våre sjåfører har høyt fokus på sikkerhet og sørger for en behagelig tur. En tur med oss er derfor godt egnet for hele familien. I sin helhet tar turen 2 timer, og vi har daglige avganger nærmest hele året.

Underveis på turen blir du kjent med historien til stedene vi passerer. Her får du høre om Trollfjordslaget, og om de små fraflyttede fiskeværene rundt og viktige steder under vikingtiden. Skulle du ønske privat tur eller gruppetur, tilbyr vi også dette hele året på forespørsel. Er du gravid eller har ryggproblemer anbefales du andre Lofot-opplevelser. Oppmøte er 30 min før avgang i Svolvær havn.

Dette er inkludert:
– Varmedress
– Redningsvest
– Briller

Ta på deg og med deg:
Lue, votter, Varme sko og fotoapparat. Om vinteren anbefales det isolerende lag under flytedressen dere får utdelt.

Les mer

Vi holder til på kaipromenaden i Svolvær sentrum. Adresse: J.E Paulsens gate 9, 8300 Svolvær.

Fasiliteter

Aldersgrense
Aldersgrense
Miljøsertifisering
Miljøfyrtårn
Spesielt tema
Sommer
Vinter

Var dette nyttig?

Takk for din tilbakemelding!

Vi leser alle henvendelser, men kan dessverre ikke svare deg.