Klatring

Svolværgeita – The Goat

  • Duration

    4t

  • Age

    14

  • Price

    2500 nok

Om

Bli med på en uforglemmelig guidet fjellklatretur på Svolværgeita i Lofoten med erfarne fjellguider. Ingen klatreferdigheter kreves, men normal fysisk form anbefales.

Har du lyst til å oppleve Norges råeste geit, Svolværgeita? Bli med på en uforglemmelig guidet fjellklatretur i Lofoten med erfarne og sertifiserte fjellguider fra I Fri Natur. På denne turen vil du kunne nyte flott fjellklatring og nyte en panoramautsikt du sent vil glemme.

Turen og klatringen: Turen starter med en ferdråd ved parkeringen under Geita, der klatreutstyret blir tilpasset og forventninger avklart før vi går opp Sherpatrappene. Vi går i rolig tempo for å nyte den vakre utsikten og lære mer om den lokale historien, flora/fauna og klatring.

Etter omtrent 40 minutters vandring kommer vi frem til foten av Svolværgeita, og herfra klatrer vi to taulengder mot hornene. Ruten har en gradering på rundt 4+5, og det er flott fjellklatring med en vakker utsikt over Vestfjorden og Lofotfjellene. Klatringen kan oppleves bratt og utfordrende. På toppen foreviger vi øyeblikket og tar gjerne en liten pause før vi firer oss ned til innsteget. Derfra går vi ned mot byen igjen.

Hvem passer turen for? Denne turen passer for alle som ønsker en utfordrende opplevelse og lære mer om fjellklatring. Ingen klatreferdigheter kreves, men en normal fysisk form anbefales. Hvis du lider av høydeskrekk, kan du være trygg på at våre erfarne guider vil støtte deg gjennom hele turen. Vi har den høyeste ratingen gitt av gjester, på både Google og Facebook.

Daglige turer: Vi har daglige turer hele sommeren. Våre guider er svært erfarne og ønsker at du skal få den beste opplevelsen som overhode mulig. Våre guider er kvalifisert og sertifisert gjennom Nortind og Norsk Fjellsportforum.

Guide: Ja
Vanskelighetsgrad: Krevende (rød) / middels (blå)
Tid: En halv dag

Les mer

Fasiliteter

Aldersgrense
Aldersgrense

Var dette nyttig?

Takk for din tilbakemelding!

Vi leser alle henvendelser, men kan dessverre ikke svare deg.