Hvalsafari

Hvalsafari flere dagers tur liveaboard med World Sea Explorers

Om

Spekkhoggere, knølhval og nordlys

Spekkhogger og knølhval kommer til Nord-Norge hver vinter for å mate sild. Seil gjennom vakre arktiske fjorder på en eksklusiv ekspedisjon på jakt etter den ville orkanen, knølhvalen og nordlyset.
Øk sjansene dine for å se hvaler med mer enn 100% sammenlignet med korte dagsturer med begrenset tid. Andre dyreliv som er vanlige i dette området er havørn, niser, sel, oter og mange andre fuglearter. Hver dag vil vi seile for å finne hvalene, og hvis du er heldig, vil du også høre hvalene om natten når de blåser ut og gjør seg klar for et nytt dykk! Det er også en mulighet til å prøve havfiske og forberede fersk fangst til måltidet. Hver kveld vil vi enten slippe anker eller legge til kai i en havn. Rutene og stedene vi går bestemmes av været og hvor hvalene er. På mandag seiler vi tilbake til Tromsø klokka 17.00 Menyen er i stadig endring, inspirert av norske tradisjoner og lokale, etiske, friske og organiske ingredienser. All mat, kaffe, te og vann er inkludert.
Dette er et alt inkludert liveaboardcruise på en sjarmerende og overdådig seilbåt. Innsjekking til yachten mellom kl. 18.00 og 22.00 torsdag kveld i Tromsø. 5 dager / 4 netter Turen starter og slutter i Tromsø.
Denne turen er alt inkludert med rom og kost.
Gjestekapasitet: Min 6 / Max 8

Fasiliteter

Spesielt tema
Vinter

Var dette nyttig?

Takk for din tilbakemelding!

Vi leser alle henvendelser, men kan dessverre ikke svare deg.