Foto turer

Nordlysjakt fra Svolvær – XXLofoten

  • Price

    1495 nok

Om

Bli med på jakt etter et av planetens mest fantastiske og flyktige naturfenomen – nordlyset. På denne turen er det maksimalt 7 deltakere, noe som sikrer deg personlig oppfølging. Vår guide på denne turen er en dyktig fotograf som kan alle tipsene for å fange nordlyset på kamera. Her får du lære mer om nordlyset som fenomen og med vår lokalkunnskap gjør vi vårt ytterste for at du skal få en uforglemmelig nordlysopplevelse.

Lofoten ligger rett under nordlysovalen, noe som gir de beste forutsetninger for å se nordlyset. Så snart det blir mørkt kan nordlyset bli synlig, forutsatt at det ikke er overskyet. Ved skyet vær, vil vi gjøre vårt beste for å finne et område med klar himmel. Hovedsesongen for nordlyset er i perioden september. – april.

Våre turer går i hovedsak til nordsiden av Lofoten, der fraværet av kunstig lys og en lang horisont mot nord gir de beste forutsetninger for å se nordlyset.

Turen passer for alle som ønsker å se og oppleve nordlyset. Underveis på turen vil du bli bedre kjent med stedene vi passerer og hvordan det er å leve og bo i Lofoten.

Å ta bilde av nordlyset kan være krevende, men vår guide kan gi deg alle tipsene. Guiden tar egne bilder som du får ettersendt etter turen, men kan også vise deg hvordan du tar egne nordlysbilder.
Oppmøte hos XXLofoten på kaikanten i Svolvær, 15 min før avgang. Turens lengde varierer fra 3,5 t – 6 t.

Inkludert:
– Guide som snakker norsk og engelsk
– Transport
– Varm drikke
– Fototips

Været i Lofoten skifter fort, og på vinteren anbefaler vi å ta med varmt tøy.

Varm genser, ull eller fleece
Vindtett jakke og bukse
Lue og hansker/votter
Ta gjerne med en ekstra genser
Vintersko

Les mer

Møt opp ved kontoret vårt 15 minutter før avgang, vi holder til på kaipromenaden i Svolvær Havn.

Fasiliteter

Miljøsertifisering
Miljøfyrtårn
Spesielt tema
Vinter

Var dette nyttig?

Takk for din tilbakemelding!

Vi leser alle henvendelser, men kan dessverre ikke svare deg.