Aktiviteter

Vinterpadling fra Svolvær – XXLofoten

Folk som padler kajakk
Folk som padler kajakk (Bilde tatt av Visit Lofoten)

Galleri

  • Price

    1095 nok

Om

Padle kajakk i det krystallklare havet om vinteren. Våre turer på vinteren starter i Svolvær havn, og er tilpasset også de som ikke har padlet kajakk tidligere. Vi gir deg en padletur i rolig farvann med gode historier fra den rike kulturhistorien i Svolvær.

Når du kommer ut i havkajakk sitter du praktisk talt på havet og kan komme deg dit du vil med egen håndkraft. Kombinasjonen av stillhet, rå natur på alle kanter og friheten til å padle hvor du vil, gjør havkajakk til ett av våre mest populære tilbud. Vi benytter oss av stødige, doble kajakker og alt av nødvendig utstyr inkludert.

Vår guide møter deg ved vår base i Svolvær havn og gir deg nødvendig instruksjon og tilpasset utstyr for turen. Denne turen gjennomføres på to timer, og er tilpasset deg som er aktiv, ønsker å prøve kajakk, men som også vil lære om Lofotens historie og kultur fra havkanten. Området vi padler i fra havna i Svolvær er rolig, og egner seg godt for nybegynnere. Det kreves ingen forkunnskaper, men denne turen anbefales ikke om du har helseplager.

Tips! Ha med godt lag av ullundertøy og varme klær. Vi benytter tørrdrakter på våre vinterturer.

Min pax: 2 personer
Max:10 personer

Andre tidspunkt på forespørsel. Gruppeturer arrangeres etter ønske.

Anbefalinger for å få den beste opplevelsen!
Lofotværet kan variere sterkt fra dag til dag, og det er noe av sjarmen med vårt øyrike. Du bør kle deg etter været, og vår anbefaling er at du har på deg ull innerst kroppen. Det transporterer fukt, og du blir ikke kald selv om du blir svett eller våt. Ta med deg vannflaske. Vi tar alltid værforbehold på våre turer, og ved dårlig vær kan turen kanselleres eller utsettes.

Dette er inkludert:
• Tørrdrakt
• Erfaren kajakk-guide
• Spruttrekk, padleåre og redningsvest
• Kajakk

Les mer

Vi holder til i Svolvær havn på kaipromenaden.

Fasiliteter

Miljøsertifisering
Miljøfyrtårn
Spesielt tema
Vinter

Var dette nyttig?

Takk for din tilbakemelding!

Vi leser alle henvendelser, men kan dessverre ikke svare deg.