Aktiviteter

Sightseeingtur til Henningsvær og Hauklandstranda

Om

Det er to ting som stikker seg ut som et “must” når man besøker Lofoten og det er de tradisjonelle fiskeværene og hvite sandstrender. På denne sightseeingturen kombinerer vi disse to og besøker Henningsvær og Hauklandstranda.

Denne guidede turen til Henningsvær og Hauklandstranda starter i fiskeværet Svolvær, hvor du møter guide og resten av gruppen. Våre profesjonelle sjåfører og erfarne guider gjør denne turen interessant og lærerik hvor du får se både Henningsvær og Hauklandstranda, og masse spennende landskap som forklarer hvorfor øygruppen Lofoten er så kjent. Vi stopper på begge stedene og vi får utforsket disse fantastiske kystlandskapene.

Henningsvær

Henningsvær er lokalisert 20 km (ca 40 minutter kjøretur) fra Svolvær. Dette tradisjonelle fiskeværet og kystsamfunnet har ca 500 fastboende. Tettstedet er bygget på toppen av et par øyer og steinformasjoner, med forbindelse til Lofoten via små bruer som kjennetegner området. På kjøreturen hit er det masse å se og få med seg.

Smale veier og fiskebåter i sentrum, i kombinasjon med små, lokale butikker, restauranter, tørrfiskproduksjon, og en meget unik fotballbane gjør Henningsvær til en idyllisk plass en må få meg seg.

Hauklandstranda

Hauklandstranda er en av Lofotens mest kjente strender og turmål, lokalisert på vestsiden i Lofoten. Vannet kan gi karibiske vibber, og i kombinasjon med det dramatiske fjellandskapet rundt er det lett å forstå den det er kåret til Norges fineste strand og et mål i seg selv for fotografer og besøkende fra hele verden.

Stranden er på sommeren en populær badestrand, blant både lokale og besøkende – på tross av lave gjennomsnittstemperaturer i vannet.

Tid: Daglig 09.00-14.00
Sesong: 1. juni – 31. august
Pris voksen: 1200 NOK
Pris barn (3-12 år): 700 NOK
Pris barn (0-2 år): Gratis
Minimum ant. deltakere: 4

Hva er inkludert
– Møtested sentralt i Svolvær
– Guidet tur til fantastiske lokasjoner i Lofoten
– Sertifisert sjåfør og erfaren guide
– Lett piknik og varm drikke
– Nøtter og sjokolade
– Gratis lån av tripod til ditt kamera (på etterspørsel)

Les mer

Torget, 8300 Svolvær. Se etter vår salgsstand på torget i Svolvær (Nært Thon hotel).

Var dette nyttig?

Takk for din tilbakemelding!

Vi leser alle henvendelser, men kan dessverre ikke svare deg.