Aktiviteter

Private Active Sailing in Reinefjorden

Om

Vår mindre seilbåt er perfekt for den aktive eventyreren. Ta en privat tur gjennom fjordene med en sertifisert skipper som vil forklare det grunnleggende for seiling til deg mens du utforsker fjordene.

Dette eventyret er en ikke å gå glipp av – et privat eventyr i Reinefjord som seiler gjennom truende fjell, omgitt av dyreliv og bølgesprang.

En unik dag ute som er perfekt for en spesiell anledning. Feire med venner og familie på en måte som ingen ville forvente. Ta kontakt med teamet vårt, og vi vil tilpasse denne turen til deg. Enten du vil lære mer om å seile eller bare nyte utsikten, vil vi skreddersy den perfekte turen.

Den koselige innstillingen på seilbåten vår skaper en god atmosfære der alle føler seg som en del av mannskapet. Skipperen din vil navigere godt i fjordene mens du kan lære, prøve å seile, eller gjøre noen dyreliv spotting. Under turen må du flytte rundt i båten, være klar over hva aktiv seiling egentlig er og la følelsen oppnås.

Sett av fra Pukkas Basecamp i Hamnøy og nyt 3 timers seilas med matpakke inkludert. I landet hvor solen aldri går ned om sommeren, kommer dyrelivet ut i sine masser. Sjøfugler som havørnens hvite haler sirkel over deg og enorme fiskeskip under deg.

Kom og tilbring dagen med å se fjordene i Arktis fra et nytt perspektiv!

Les mer

Oppmøte på Pukka base camp i Hamnøy

Var dette nyttig?

Takk for din tilbakemelding!

Vi leser alle henvendelser, men kan dessverre ikke svare deg.