Aktiviteter

Lofoten: Sail to Explore Henningsvær

  • Duration

    5t

  • Price

    1390 nok

Om

Det vakre tettstedet Henningsvær, spredt ut over flere små øyer, har i over et århundre vært et av de viktigste fiskeværene på Lofotkysten. På denne turen seiler vi i rolig tempo mellom holmer og skjær langs kysten fra Svolvær til Henningsvær.

Det vakre tettstedet Henningsvær, spredt ut over flere små øyer, har i over et århundre vært et av de viktigste fiskeværene på Lofotkysten. På denne turen seiler vi i rolig tempo mellom holmer og skjær langs kysten fra Svolvær til Henningsvær, mens vi nyter utsikten av de majestetiske fjellene rundt oss. Like før vi ankommer Henningsvær passerer vi også ett av regionens høyeste fjell, Vågakallen med sine 943 moh.

Henningsvær var bygd rundt fiskeindustrien, men er mye mer enn kun et fiskevær nå. Gründere og artister har utviklet tettstedet og gitt det en hipster-aktig tone takket være de mange restaurantene, kaféene og butikker med lokalproduserte produkter du kan utforske på en spasertur. Henningsvær er også kjent for den unike fotballbanen plassert på spissen av øya, omgitt av stein og hav.Etterhvert seiler vi tilbake til Svolvær, men det er mulig å delta på denne turen over flere dager med overnatting i Henningsvær.

Tid: 10.00-16.00
Sesong: 1. juni – 31. august
Pris voksen: 1390 NOK
Minimum ant. deltakere: 4

Les mer

Møt opp på vår basecamp i kirkegata 17 i Svolvær, 5-10 minutter før avgang.

Fasiliteter

Spesielt tema
Sommer

Var dette nyttig?

Takk for din tilbakemelding!

Vi leser alle henvendelser, men kan dessverre ikke svare deg.