Aktiviteter

Lofoten: RIB to Hike To Kvalvika

  • Duration

    6t

  • Difficulty

    simple

  • Price

    1590 nok

Om

La oss ta deg med til ett av de mest storslåtte stedene i Lofoten, en isolert bukt på nordsiden av Moskenesøy man kun når til fots, Kvalvika strand er isolert fra omverdenen og føles som om det like gjerne kunne være ved verdens ende.

La oss ta deg med til ett av de mest storslåtte stedene i Lofoten, en isolert bukt på nordsiden av Moskenesøy man kun når til fots, Kvalvika strand er isolert fra omverdenen og føles som om det like gjerne kunne være ved verdens ende. Turkise bølger skyller inn over stranda og steinene rundt skyter til værs mot skyene. Av fjellene som omgir stranda kan du se den ikoniske Ryten med sine 550 moh.

Eventyret starter i Hamnøy havn hvor du møter guiden din, og du får utdelt en flytevest som holder deg varm og trygg. Så er det bare å spenne seg fast i RIB båten og nyte kystlinjen mens du flyr over fjorden i hastigheter opp mot 45 knop. På turen fra Hamnøy til Fredvang får du nyte fantastiske utsikter av fjell, fjorder og fiskevær, og det er ofte mulig å få se litt av dyrelivet i regionen som for eksempel ørn. Når vi ankommer Fredvang går vi i land ved Lydersens Rorbuer.

Turen til Kvalvika strand er en av Lofotens mest berømte og fyllt med storslått natur. Den første delen går gjennom en bjørkeskog, og kan være litt gjørmete noen plasser, men når man kommer seg litt høyere blir stien mer steinete og passerer mellom to fjell. Deretter går stien ned mot Kvalvika og man kan nyte utsikten av den hvite sandstranden med det turkise vannet.

Vel fremme på stranden er det god tid til å vandre langs strandkanten, ta fantastiske bilder eller bare nyte øyeblikket. Man kan til og med ta en rask dukkert og skylle saltvannet av seg i en fjellbekk. Det serveres en lett lunsj med varm drikke på stranden før turen går tilbake til Fredvang og videre med RIB båt til Hamnøy.

Denne turen er velegnet for alle som er vant til turer i fjell og mark.

Tid: 09.00-15.00
Sesong: 1. juni – 31. august
Pris voksen: 1590 NOK
Minimum ant. deltakere: 2

Les mer

Møt opp på vår basecamp i Hamnøy

Fasiliteter

Spesielt tema
Sommer

Var dette nyttig?

Takk for din tilbakemelding!

Vi leser alle henvendelser, men kan dessverre ikke svare deg.