Aktiviteter

Lofoten: 3 Hour Kayak Tour in Reinefjorden

  • Duration

    3t

  • Difficulty

    medium

  • Price

    1090 nok

Om

Gli lydløst gjennom klart vann, kjenn lukten av salt sjø, observer havørna som svever over deg og de ulike sjøfuglene som kommer tett på. Ta inn arktisk natur på en kajakktur.

Landskapet rundt Reinefjorden i Vest-Lofoten er som tatt rett ut av et eventyr. Det tilbyr unike kontraster med fjell av granitt som stiger brått opp av havet, og en kystlinje full av ikoniske røde rorbuer. Utforsk den billedvennlige kystlinjen, vær på utkikk etter dyrelivet i området, og ta innover deg den spektakulære utsikten på denne avslappende padleturen i den rolige Reinefjorden.

Kajakkpadling er en måte å være i ett med naturen rundt oss, og denne opplevelsen ønsker vi å dele med våre besøkende. På denne tre timers padleturen, som er tilgjengelig for nybegynnere også, får du se høydepunktene i området. Etter å ha lært grunnleggende padleteknikk går turen til de nærliggende fiskeværene (Reine, Sakrisøy, Hamnøy) eller innover Reinefjorden avhengig av værforholdene.

Vår erfarne guide forteller historier om landskapet, fiskeværene og livet på øygruppen underveis. Spør gjerne spørsmål om naturen eller kulturen som oppstår i løpet av turen gjennom det vakre landskapet.

Vi prøver å holde gruppene små, slik at alle deltakerene får personlig oppfølging av turguiden. Sikkerhet er alltid vår første prioritet, og du er i trygge hender gjennom hele opplevelsen.

Været i Lofoten endrer seg konstant, som er en del av sjarmen til øygruppen. Vi anbefaler at du kler deg etter forholdene, og at du benytter lagvis undertøy av ull for å unngå å fryse selv om du svetter eller blir våt.

Les mer

Møt på Pukka Travels Basecamp i Hamnøy 5-10 minutter før avreise.

Fasiliteter

Mat og Drikke
Medel (blå)
Spesielt tema
Sommer

Var dette nyttig?

Takk for din tilbakemelding!

Vi leser alle henvendelser, men kan dessverre ikke svare deg.