Aktiviteter

Lofoten: Hike to Kvalvika Beach

  • Duration

  • Difficulty

    simple

  • Price

    890 nok

Om

La oss ta deg med til ett av de mest storslåtte stedene i Lofoten, en isolert bukt på nordsiden av Moskenesøy man kun når til fots, Kvalvika strand er isolert fra omverdenen og føles som om det like gjerne kunne være ved verdens ende.

La oss ta deg med til ett av de mest storslåtte stedene i Lofoten, en isolert bukt på nordsiden av Moskenesøy man kun når til fots, Kvalvika strand er isolert fra omverdenen og føles som om det like gjerne kunne være ved verdens ende. Turkise bølger skyller inn over stranda og steinene rundt skyter til værs mot skyene. Av fjellene som omgir stranda kan du se den ikoniske Ryten med sine 550 moh.

Eventyret starter ved Lydersens Rorbuer, i det lille fiskeværet Fredvang. Tettstedet var svært isolert og kun tilgjengelig med båt og ferge inntil nylig, men er nå tilknyttet naboøyene med de spektakulære Fredvang bruene som buer seg grasiøst fra holme til holme. Dette har tillatt Fredvang til å bli en fiskerhavn i vekst hvor det myldrer med aktivitet når fiskebåtene kommer inn full av fangst.

Turen til Kvalvika strand er en av Lofotens mest berømte og fyllt med storslått natur. Den første delen går gjennom en bjørkeskog, og kan være litt gjørmete noen plasser, men når man kommer seg litt høyere blir stien mer steinete og passerer mellom to fjell. Deretter går stien ned mot Kvalvika og man kan nyte utsikten av den hvite sandstranden med det turkise vannet.

Vel fremme på stranden er det god tid til å vandre langs strandkanten, ta fantastiske bilder eller bare nyte øyeblikket. Man kan til og med ta en rask dukkert og skylle saltvannet av seg i en fjellbekk. Det serveres en lett lunsj med varm drikke på stranden før turen går tilbake til Fredvang.

Denne turen er velegnet for alle som er vant til turer i fjell og mark.

Tid: 09:30 (4.5 hours)
Sesong: 1. juni – 31. august
Pris voksen: 890 NOK
Minimum ant. deltakere: 2

Les mer

Turen starter ved Lydersen rorbuer, som ligger i Fredvang hvor guiden din møter deg. Guiden kommer med RIB fra Hamnøy og møter deg på hentestedet.

Fasiliteter

Spesielt tema
Sommer

Var dette nyttig?

Takk for din tilbakemelding!

Vi leser alle henvendelser, men kan dessverre ikke svare deg.