Aktiviteter

Private Lofoten Highlights Photo Tour

  • Duration

    6t

  • Price

    1650 nok

Om

Pakk kamerautstyret ditt og ta fatt på denne 6-timers fotograferingsturen rundt de beste fotolokasjonene i Vest-Lofoten!

Lofoten er et unikt reisemål i verdenskanten. Denne utemmede øygruppen har alt en fotograf drømmer om. Kjevfallende naturlige severdigheter, taggete fjellformasjoner, pittoreske fiskevær og eventyrutsikt. Fotomotivene som Lofoten tilbyr, vil få hjertet til enhver fotografering og naturentusiast til å slå raskere.

Pakk kamerautstyret ditt og ta fatt på denne 6-timers fotograferingsturen rundt de beste fotolokasjonene i Vest-Lofoten! Du kan forvente episke landskap med stadig skiftende vær og lys.

Turen starter om kvelden i vår hovedleir på Hamnøy, for en sjanse til å fange det surrealistiske tidfallsbildet av midnattssolen som nesten berører horisonten og deretter stiger opp igjen. Midnattssolperioden i Lofoten varer fra 27. mai til 17. juli.

Utenfor disse datoene vil solen gå ned under horisonten, slik at vi kan ta bilder i den magiske gylne timen når lyset er mykt og varmt. Bildene du kan ta i disse øyeblikkene fange en bestemt atmosfære nesten umulig å replikere i løpet av noen annen tid på dagen. De varierte fotomotivene i Lofoten er perfekte for å eksperimentere med langtidseksponeringer med ND-filtre.

Ettersom Lofoten består av flere store og små fjellrike øyer som strekker seg ut i havet, har hver øy sitt eget mikroklima. Det betyr at du kan ha en tykk lavtliggende tåke som dekker den nordlige delen av øyene mens den sørlige delen bader i solskinn. Derfor vil vår profesjonelle guide skreddersy reiseruten i henhold til vær- og lysforhold.

Du trenger ikke å være profesjonell fotograf for å bli med på denne turen – det er også et utmerket alternativ for sightseeing og å nyte Lofotens severdigheter som er umulig å nå med offentlig transport på denne tiden av dagen.

Tid: 20.00-02.00
Sesong: 1 juni – 31 august
Pris voksen: 1650 NOK
Min pax å bruke: 2

Dette er inkludert: Tripod, Profesjonell guide, Minibus, Minibus, Kaffe og te

Les mer

Møt på Pukka Travels Basecamp i Hamnøy 5-10 minutter før avgang.

Fasiliteter

Spesielt tema
Sommer

Var dette nyttig?

Takk for din tilbakemelding!

Vi leser alle henvendelser, men kan dessverre ikke svare deg.