Aktiviteter

Kveldstur til Kvalvika strand

  • Duration

    7t

  • Price

    1250 nok

Om

Bli med på denne fantastiske kjøreturen gjennom Lofoten, kombinert med en enkel gåtur på 30 minutter for å oppleve en fantastisk utsikt fra Kvalvika strand, bare tilgjengelig til fots.

Sommernettene nord for polarsirkelen er veldig spesielle, ettersom midnattsolen lyser opp himmelen gjennom hele sommersesongen og legger litt ekstra magi til det allerede spektakulære landskapet. På denne turen tar vi deg med til en av de fineste plassene i Lofoten, hvor kveldssolen gjør turen ekstra spesiell. Kvalvika strand er lokalisert nordvest i Lofoten og området blir ekstra spesielt når kveldssolen treffer fjellsiden og den kritthvite sandstranden.

Denne guidede turen til Kvalvika strand starter i fiskeværet Svolvær, hvor du møter guide og resten av gruppen. Våre profesjonelle sjåfører og erfarne guider gjør denne turen interessant og lærerik hvor du får se ytre deler av lofoten, masse spennende landskap som vil vise hvorfor øygruppen Lofoten er så kjent.

Vår destinasjon, Kvalvika strand, er en kjent strand lokalisert nordvest i Lofoten, rett ut mot det åpne havet. Kvalvika strand kan bare nås til fots, og kjøreturen dit er en opplevelse i seg selv og det er masse å se. Turen fra bussen og til stranden er en relativt enkel tur og passer for de fleste som kan gå tur med moderat aktivitetsnivå. Etter vi starter tar det ca 30 minutter før vi er fremme, og ved stranda tar vi oss tid til å nyte utsikten av hvit strand, hav, og stupbratte fjell.

På stranden har vi god til til å se oss rundt, ta bilder eller enkelt og greit bare sette oss ned å nyte omgivelsene. Vi samler oss og har en lett piknik, varm drikke og litt historiefortelling før vi starter turen tilbake til minibussen gjennom fjellandskapet.

Vi anbefaler på det varmeste å utforske området på kveldstid, da kveldssolen skaper en spesiell opplevelse, og i tillegg kan det være ganske travelt på dagtid.

Vi gleder oss til å utforske Kvalvika strand sammen med deg!

Tid: Daglig 18.00-01.00
Sesong: 1. juni – 31. august
Pris voksen: 1250 NOK
Pris barn (3-12 år): Ikke for barn under 12 år
Minimum ant. deltakere: 4

Hva er inkludert
– Møtested sentralt i Svolvær
– Guidet tur med buss gjennom deler av Lofoten
– Sertifisert sjåfør og erfaren guide
– Lett piknik og varm drikke på Kvalvika strand
– Nøtter og sjokolade

Vennligst kle deg i klær tilpasset aktivitet.

Les mer

Torget, 8300 Svolvær. Se etter vår salgsstand på torget i Svolvær (Nært Thon hotel)

Var dette nyttig?

Takk for din tilbakemelding!

Vi leser alle henvendelser, men kan dessverre ikke svare deg.