Aktiviteter

Luksus midnattsol seiling – S/Y Stella Oceana

  • Duration

  • Difficulty

    simple

  • Price

    1750 nok

Om

Et naturskjønn kveldscruise rundt øya Litlmolla under midnattsol himmelen. Se etter hval, ørn og lundefugl, prøv å seile og nyt stillheten ved å seile med vinden over polarsirkelen.

LENGDE
3,5 timer
kl 17:30–21:00

OM TUREN
​Denne 3,5-timers turen er en spektakulær naturopplevelse der du cruiser mellom små øyer, gjennom åpne havområder og langs den bratte kystlinjen til øya Litlmolla.

Å seile uten motor under den lyse midnattsolhimmelen gir den beste muligheten til å se etter hvaler, niser, lundefugler og havørn.

Hvis vinden er i vår favør, kan du lære å vikle ut seilene og oppleve freden og gleden ved å seile i stillhet i Norskehavet.

Dette er et flott tur for familier, små grupper eller par som ønsker å se dyrelivet, lofotveggen fra havet og oppleve seiling i arktis.

HØYDEPUNKTER
– Små gruppetur
– Personlig service ombord på en luksusyacht
– Kort kveldscruise
– Seiling i arktisk
– Hval, niser, lundefugl og havørn
– Midnattsol eller arktisk solnedgang
– Oppgrader turen for å prøve badestamp (Badestamp, dusj og håndkle 400kr/stk)

INKLUDERT
– 3,5 timers cruise gjennom Lofoten
– Seiler med vinden
– Kaffe, te, kakao, ferskt arktisk vann og kjeks
– Kikkert for å oppdage dyreliv
– Tepper og puter for komfort og avslapning
– Ombord vert og guide
– Norsk Kystvakt Sjøkaptein

OM BÅTEN
Nyt denne turen ombord på en luksuriøs og komfortabel seilyacht med profesjonelt, erfarent og vennlig mannskap. Med 2 ytre dekk og en stor innvendig salong er det god plass for alle gjester å nyte turen selv eller med hverandre. Yachten, S/Y Stella Oceana, er 118 tonn, 32 meter lang, 5 meter bred og har en isklassifisering. Alt dette sammen med yachtens tidligere norske kystvakt sjøkaptein, gjør skipet ekstremt trygt og stabilt å seile i Nord Norge.

TA MED
Vi anbefaler at du tar med lag med varme klær som passer for utendørs. Du er velkommen til å ta med egen mat og drikke på denne turen. Hvis du gjør badestamp-oppgraderingen, kreves eget badetøy.

PLASSERING
Turen starter og slutter i Svolvær havn foran Nordis Hotel & Restaurant. Se etter «Stella Oceana» den 100 fots hvite seilyachten med 2 trerigger som ligger til kai ved Svolvær servicehus båthavn.

GJESTEKAPASITET
Min 8 | Maks 12

HAR DU FORTSATT SPØRSMÅL?
info@worldseaexplorers.com | +47 907 07 512 (Ring/SMS/Whatsapp)

Les mer

Turen starter og slutter i Svolvær havn foran Nordis Hotel & Restaurant. Se etter «Stella Oceana» den 100 fots hvite seilyachten med 2 trerigger som ligger til kai ved Svolvær servicehus båthavn.

Fasiliteter

Spesielt tema
Sommer

Var dette nyttig?

Takk for din tilbakemelding!

Vi leser alle henvendelser, men kan dessverre ikke svare deg.