Aktiviteter

Fisketur med RIB-Lofoten

  • Duration

    3t

  • Difficulty

    simple

  • Price

    850 nok

Om

Opplev Lofothavet med oss og fang din egen fisk om bord vår autentiske fiskeskøyte.

På våre fisketurer kan du oppleve å få alle typer fisk. Fisken du fanger får du med deg om du ønsker det og her kan du altså fange ditt eget måltid.

Turen går over 3 timer i en tradisjonell nord-norsk  fiskeskøyte på selveste Lofothavet. Du vil få høre historier/skrøner om fiskeri i Lofoten og viktigst av alt vil du få prøve havfiske med stang.
Om du aldri har fisket før og er usikker på om du takler dette, ikke vær bekymret, vår erfarne skipper vil lære deg alt det grunnleggende for at du skal få en fin opplevelse med fiske på en trygg måte.

Lofoten er kjent for sine store mengder fisk, så her har du muligheten til å fange storfisken og få et minne for livet! Om sommeren får du ofte sei, hyse, makrell og kysttorsk, men det er også vanlig å få brosme, breiflabb, flyndre og kveite.
Ta en titt på de andre vanligste fiskeartene du kanskje kan fange her.

MS Luna er en godt holdt tradisjonell fiskeskøyte av den typen som var brukt i Lofoten i gamle dager.
Vi tar maks 12 personer om bord på fiskebåten vår fordi vårt konsept er å gi alle våre gjester en god opplevelse og plass nok til å nyte denne unike og eksklusive opplevelsen, så det blir god plass og fiskestenger nok til alle.

Turen har selvsagt mye mer å by på enn bare fiske. Du vil være omgitt av den unike Lofot-naturen med fjell som stuper rett ned i havet fra tusen meters høyde, idylliske bukter med krystallklart vann og kritthvite strender, for å nevne noe.

Hvis vi er heldige, kan vi til og med få se havørn, hval, niser, hai og sel.

Sikkerheten tar vi på alvor og du blir utstyrt med flytedress og redningsvest. Ombord på Luna vil det være kaffe inkludert i billetten. Vi serverer ikke mat ombord, men du kan selvfølgelig ta med egen mat. Det er mulig å oppholde seg inne i lugaren om man blir kald og trenger å varme seg litt. Det er også toalett ombord.

Velkommen til oss.

Les mer

Oppmøte minst 15 minutt før avgang ved vårt billettkontor.
Adresse: Torget, 8300 Svolvær (https://goo.gl/maps/n1qrmajWodKBRuJT6)

Fasiliteter

Aldersgrense
Aldersgrense
Spesielle behov
Barnevennlig
Spesielt tema
Sommer

Var dette nyttig?

Takk for din tilbakemelding!

Vi leser alle henvendelser, men kan dessverre ikke svare deg.