Aktiviteter

Luksus fisketur – S/Y Stella Oceana

  • Duration

    4t

  • Price

    2200 nok

Om

Lær hvordan du havfisker fra en norsk fiskerguide ombord på det mest stabile og trygge skipet i Lofoten. Spis din selvfangede fisk ombord i en deilig fersk suppe med brød, eller ta den med deg. Nyt denne lille gruppeturen på en romslig luksusyacht.

OM TUREN
Denne tre timer lange luksusfisketuren går ombord i Lofotens mest romslige, stabile og trygge skip for familier i alle aldre. Lær hvordan du fisk etter torsk, sei, hyse og makrell og spis fisken din om bord eller ta den med deg. Slapp av i den indre salongen og les en salongbordsbok, vær en del av handlingen på hoveddekket, eller nyt naturen med en kopp kaffe i salongen på øvre dekk.

Vestfjorden, hvor vi tar deg med på fisketur, har et sunt og rikt økosystem av marint liv som er godt forvaltet. Norskehavet i Arktis er rent, friskt, og har en fangstrate på 95 %! Alt fiskeutstyr er inkludert, og vi viser deg hvordan du bruker det.

Dette er en flott aktivitet for små grupper, familier eller par som ønsker å oppleve både fiske og en hyggelig båttur med eksklusiv service på en unik luksusyacht, samtidig som du får sjansen til å se Lofoten fra havet.

HØYDEPUNKTER
– En flott båttur for hele familien
– Lofotens mest stabile, sikre og romslige skip for fiske
– Spis din selvfangede fisk om bord
– Liten gruppetur på en romslig luksusyacht
– Vakker natur
– Personlig service

INKLUDERT
– 3 timers fisketur i Lofoten
– Fiskeutstyr
– Din selvfangede fisk i en deilig suppe med brød
– Kaffe, te, varm sjokolade, ferskt arktisk vann og kjeks
– Fisken din renset, kuttet og pakket for å ta med deg
– Tilgang til toaletter
– Kikkert for å oppdage dyreliv
– Tepper og puter for komfort og avslapning
– Vert om bord
– Profesjonell fiskeguide
– Norsk Kystvakt Sjøkaptein

OM BÅTEN
Nyt denne turen ombord på en luksuriøs og komfortabel seilyacht med profesjonelt, erfarent og vennlig mannskap. Med 2 ytterdekk og en stor innvendig salong er det god plass til at alle gjester kan nyte turen alene eller sammen. Yachten, S/Y Stella Oceana, er 118 tonn, 32 meter lang, 5 meter bred og har en isklassifisering. Alt dette sammen med yachtens tidligere norske kystvakt sjøkaptein, gjør skipet ekstremt trygt og stabilt å seile i Nord Norge.

HVA SKAL MAN TA MED
Vi anbefaler at du tar med lag med varme og vanntette klær som egner seg for å være utendørs.

MERK
Vi kan ikke garantere at du får fisk, men vi tar deg med til de beste fiskeområdene.

PLASSERING
Turen starter og slutter i Svolvær havn foran Nordis Hotel & Restaurant. Se etter «Stella Oceana» den 100 fots hvite seilyachten med 2 trerigger fortøyd ved Svolvær servicehus båthavn.

GJESTEKAPASITET
Min 6 | Maks 12

HAR DU FORTSATT SPØRSMÅL?
info@worldseaexplorers.com | +47 907 07 512 (Ring/SMS/Whatsapp)

Les mer

Turen starter og slutter i Svolvær havn foran Nordis Hotel & Restaurant. Se etter «Stella Oceana» den 33 meter hvite seilyachten med 2 trerigger som ligger til kai ved Svolvær servishus båthavn.

Fasiliteter

Spesielt tema
Sommer

Var dette nyttig?

Takk for din tilbakemelding!

Vi leser alle henvendelser, men kan dessverre ikke svare deg.