Aktiviteter

Sailing, Hiking and Fishing Tour to Skrova and Litlmolla

  • Duration

    5t

  • Price

    990 nok

Om

Skrova & Litlmolla er to vakre øygrupper som vi kan nå med en kort seiltur fra Svolvær. Vi går på land på Skrova for en 1-1,5 timers spasertur langs de hvite sandstrendene. Prøv fiskelykken på turen tilbake!

Etter kun et kort seilas fra Svolvær når vi Skrova & Litlmolla, to fantastiske øyer. Litlmolla er ubebodd, mens Skrova har en befolkning på rundt 200 mennesker. Selv om det ikke er mange fastboende der, er Skrova et veldig aktivt sted hvor du finner skole, restauranter, bakeri, dagligvarebutikker og en barnehage. Skrova har flest soldager i Lofoten og er hjem til flere av de vakreste strendene rundt Lofoten. Derfor kalles øya noen ganger for “Lofotens Hawaii”.

Skipperen din vil møte deg i Svolvær gjestehavn der vår komfortable katamaran ligger, og etter en kort intro og sikkerhetsorientering starter turen. Om bord i båten finner du komfortable sitteplasser både inne (oppvarmet salong) og ute (nett fremme på båten og saccosekker). Nyt en fersk kopp kaffe, te eller helt enkelt det rene arktiske vannet, mens skipperen navigerer deg mot dagens destinasjon.

Etter omtrent 45 minutters seiling når vi til Litlmolla, som ser mer ut som en øy hentet direkte fra en Jurassic Park-film. Nyt naturen, få øye på ørn og andre sjøfugler mens vi fortsetter navigasjonen mot Skrova. På Skrova kan vi gå på land for å strekke beina og utforske øya i ca. 1,5 time (det tar omtrent 30 minutter en vei å gå til sandstrendene på bildene). (psst … det er også et sted for is, kaffe og en liten matbit her om du er sulten).

Når vi er klare til å ta turen tilbake mot Svolvær, vil skipperen ta deg til en av favorittfiskeplassene våre for å prøve fiskelykken. Hvis du fanger noe, er du velkommen til å ta dette med deg hjem!En avslappende, innholdsrik og morsom opplevelse som vi sterkt anbefaler for ditt opphold i Lofoten.

Les mer

Møt opp på vår basecamp på adressen: Kirkegata 17, 8300 Svolvær

Fasiliteter

Spesielt tema
Sommer

Var dette nyttig?

Takk for din tilbakemelding!

Vi leser alle henvendelser, men kan dessverre ikke svare deg.