Aktiviteter

Beginners Kite Course Lofoten

  • Duration

    48t

  • Price

    3500 nok

Om

Bli med Pukkas entusiastiske og lidenskapelige instruktører og bli endel av den voksende trenden! Sammen vil vi utforske kraften til bølgene ved den norske kysten, og være aktiv i vannet i to dager fulle av eventyr.

Kiteboarding, kitesurfing eller waterkiting – det er mange forskjellige navn som refererer til den populære aktiviteten der man står på et surfebrett og bruker kraften av kiting til å gli, snu og gjøre hopp. Du har kanskje sett de fargerike kitene som henger høyt over vannet ved stranden, og nå er det på tide å prøve selv! Kitesurfing er morsomt, og Nord-Norge har flotte forhold som passer for kiting, med lang kystlinje og fin vind. Gjør deg klar til å bli hekta på denne eventyrlige utendørssporten.

Det kan se avansert ut, og du trenger garantert noe øvelse, men du trenger ikke å være ekstremt atletisk eller ha omfattende erfaring for å bli med på dette kurset. Vi møter deg på Pukka Travel basecampen i Svolvær sentrum, og kjører gjennom flotte landskap til Gimsøya på nordsiden av Lofoten, der hvor all praktisk trening vil skje. Gimsøya er en ganske lite utforsket del av Lofoten og har fantastisk natur, flott utsikt over midnattsolen og er fint grunnt vann som egner seg for kiting. Det blir ikke vakrere enn dette!

Da det arktiske vannet er kald så tilbyr vi premium våtdrakter sammen med alt annet utstyr du trenger for å komme igang. Kom med dine venner, familie eller din kjære og vær aktive sammen! Alle aldere fra 18 og oppover er velkomne, pluss 14-18 år i selskap med foresatte.

Tid: 09.00
Sesong: 1. juni – 15. september
Pris voksen: 3500 NOK (2 dager)
Minimum ant. deltakere: 2

Dette er inkludert:
– Erfaren instruktør
– Kiteustyr og våtdrakt

Les mer

Møtet for denne aktiviteten er på Gimsøy Handel som ligger på adressen Statsveien 676, 8314 Gimsøysand. Kitinginstruktøren din vil møte deg der 5-10 minutter før kursstart.

Fasiliteter

Spesielt tema
Sommer

Var dette nyttig?

Takk for din tilbakemelding!

Vi leser alle henvendelser, men kan dessverre ikke svare deg.